Het is algemeen bekend dat de voordelen van zelfservice voor uw klanten, team en bedrijf, aanzienlijk kunnen zijn. Door kennisbeheer op de juiste manier uit te voeren, kan uw team alles uit uw zelfservice halen en uw klanten precies geven waar zij in toenemende mate behoefte aan hebben: de mogelijkheid zichzelf te helpen.
Zelfservice naar een hoger plan tillen, vereist het nodige werk en de nodige voorbereidingen. Gelukkig is er deze gids, die speciaal is ontworpen zodat u intern de juiste maatregelen kunt nemen om de beste zelfservice-ervaring samen te stellen voor uw klanten. U leert het volgende:
1. Een solide basis ontwikkelen: alles begint met het juiste talent; kundige, toegewijde agenten die kwalitatief hoogwaardige support leveren en over de juiste institutionele kennis beschikken en die te delen. Nadat u hebt vastgesteld wie er allemaal kennis bijdragen aan het team, moet u die medewerkers de juiste middelen in handen geven, waaronder technologie die is gebaseerd op kunstmatige intelligentie, zodat geweldige zelfservice support mogelijk wordt voor uw klanten.
2. Inhoud creëren van hoge kwaliteit: zonder de juiste inhoud komt u met zelfservice support niet heel erg ver. Het is dus van essentieel belang dat u uw kennisbank kunt optimaliseren, zodat uw klanten echt de hulp vinden die ze nodig hebben. Door agenten de mogelijkheid te geven kennisbankartikelen te schrijven en bij te werken terwijl zij aan supporttickets werken, kunt u uw kennislacunes beter wegwerken en ervoor zorgen dat u over de juiste inhoud beschikt voor uw klanten en interne team.
3. Word een organisatie waarin kennis centraal staat: door een schaalbaar kader te scheppen om constant inhoud voor uw kennisbank te creëren en verbeteren, kunt u ervoor zorgen dat uw gehele team zich achter de juiste principes schaart om een helpcenter met de beste inhoud te creëren. Rollen in uw team kunnen dit proces vergemakkelijken omdat dan duidelijk is hoe elk teamlid ertoe bijdraagt dat de juiste inhoud bij uw klanten komt.
Download vandaag nog de gids om met een geavanceerde werkwijze voor kennisbeheer aan de slag te gaan.